Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.12.2012 13:24 - В, като Видове посвещения, из ...
Автор: petril Категория: Изкуство   
Прочетен: 602 Коментари: 0 Гласове:
0



В, като Видове посвещения, из „Глаголически азбучник”.

(Требни текстове към „Ти и оръжията ти!”)

Посвещенията биват; личностни, вътрешни, външни, професионални, идейни, смесени, половинчати и пр.

Обект на личностните посвещения са: раждането, именуването, прохождането, половата зрялост, дипломирането, изпращане в служба за защита на родината, бракосъчетаването, придобиване на рожба, смъртта, задушниците. Тези посвещения вменяват спазването на общите закони, свързват живота със смъртта, грижат се за паметта и сплотяват човеците в родове и държави!

Например; когато християнството става заплаха за народностното съществуване на трако-българите − появяват  се посвещения в арианството и богомилството. Посвещенията на заможните българи през турско с посещение на Божи гроб и завръщане с мюсюлманско „хадж (илък)” – посвещение; хаджи Пенчо, хаджи Генчо, хаджи Дренчо и пр.

В по-ново време, тайните посвещения са легализирани на професионална основа; чрез чиракуване и полагани изпити за калфенско и майсторско свидетелство. Не случайно „мъдрите ни соц. ръководители” бяха избирани из между шивачи, обущари, печатари и пр. и пр., а непосредствено след 10 ноември 1989-та, колони автобуси отнасяли към южна Франция профани и ги връщали доживотни чираци.

Превратите, войните (локални и световни), социалните революции, псевдо-демократизации и кризите са осъществявани чрез тези доживотни чираци − за да загубят народите земите си и всички производствено-търговски мощности и обекти от пчелен кошер до вътрешнодържавна търговия!

Настоящата разруха е осъществявана пак по неизменния начин ─ от полу-посветените!

Носенето на червени връзки от невръстните (като жертви на Аврам и епигони) се е маскирало като инициация в комунистическите идеи. Християнските и национално-освободителните посвещения гъмжат от подобни умишлени грешки, с които трябвало да се подготвят условията щото природните богатства на народите от СССР, Източна Европа и Китай да станат собственост на Плутосите-меншевики за установяване на расистки комунизъм!

Сините връзки на чавдарчетата, значките; БГТО, БГСО, БГТО, ГТО (както настоящите предучилищни изпити − прогласувани от българофобската политическа класа са скрити и насилствени посвещения на подрастващите към NWO).

Старинен Пловдив, Петър Манолов



Тагове:   вода,   въздух,   огън,   земя,


Гласувай:
0


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petril
Категория: Изкуство
Прочетен: 332793
Постинги: 328
Коментари: 23
Гласове: 196
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930