Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.12.2012 16:20 - П, като Патриархът, из ...
Автор: petril Категория: Изкуство   
Прочетен: 514 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 11.02.2013 12:44


П, като Патриархът, из „Глаголически азбучник”.

П, като Патриархът, из „Глаголически азбучник”.

Бъдещият патриарх ще трябва да има готовност да оборудва с църковни средства модерна универсална лаборатория:

За да осведомява ежедневно гражданите на република България къде, кой, как, защо и с какво тровят телата им; т.е. Синодът да поеме преките и основни задължения на ХЕИ, ДАНС (и зем. министър!?!)/; все неща, от които политиците са абдикирали!

За да осведомява ежедневно гражданите на република България от къде, кой, как, защо и с какво трови съзнанието, подсъзнанието − поврежда Душите и Духа им; т.е. Синодът да поеме преките и основни задължения на СЕМ (+СМИ, пък и ДАНС), чиито психотронно-рекламни издевателства бяха узаконени от Народното събрание!
Дали плутосите ще продължат да безчинстват с природо населението чрез здравеопазването, фармацията, хранително-вкусовата промишленост, СМИ или  демосите ще се вземат в ръце и чрез Синода установят Крумови закони ще зависи много от избора на новия патриарх!

И кой поставя под съмнение демократичната пригодност на демосите да се самоуправляват! Защото, ноторно известно е, че Народите са по-нравствени от селекционираните им водачи и ходи личба, че над селекционерите висят психо-епидемии.

Длъжни сме да отговорим на предизвикателствата с духовна мобилизация и настъпление, защото се нарушават основни космични закони, които ни дават правото да не възжелаваме добро за враждебностите, които готвят народностната ни смърт! И тъй като тези неща влекат още кармични изпитни, може да се предложи цивилизационно споразумение: Нека съвременните полуприкрити враждебности (от САЩ, ЕС и другите държави) се откажат от замисли, планове и действа срещу трако-българите и родовете ни  ще престанат да отразяват тези действа с отбранителни лъчения!

Защото; който произнася открито; „Аз съм българче” и от сън вдигнат, може да изброи, без да се замисля, поне седем едри мероприятия на СПГ (Световната Политическа Гадост) срещу народа ни:

Покушение срещу папа Йоан Павел Втори.

Спин-аферата − още засекретена.

Погребение на държавността с реквиема на Верди.

Паралич на Съдебната система, която обогатява фиктивни тайни общества.

Ампутацията крайниците на куче (от неизвестен извършител) за антибългарските нужди на световните СМИ.

Приватизация–разграбване и умишлено потъване в планувана бездънна бедност.

Външен команден контрол на политическата класа!

Колониалната приватизация на питейната вода на София.

Колониалната приватизация на електро преносните мрежи.

Назидателните латернаджийски припеви за жизнения стандарт на фалирала Гърция и бедственото положение на „стабилна” България вземат уродливи форми. А да се тешим, че компютризираните финансови институции са пропуснали харчлъците на Гърците е обидно-мерзко за паметта на Джон Атанасов!

С още малко въображение можем да се запитаме; Дали пък космическия разум не проверява психичното здраве на Страсбург, защото с враждебности не се правят ни континентални съюзи, ни нормален световен ред.

Старинен Пловдив, Петър Манолов



Тагове:   вода,   въздух,   огън,   земя,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petril
Категория: Изкуство
Прочетен: 333535
Постинги: 328
Коментари: 23
Гласове: 196
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930