Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.12.2012 14:41 - С, като Съзиждане, из ...
Автор: petril Категория: Изкуство   
Прочетен: 512 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 26.12.2012 11:11


С, като Съзиждане, из „Глаголически азбучник”.

(Требни текстове към „Ти и оръжията ти!”)

По земите ни незагасващо мъждука древна мъдрост и възстановяване основите на автентичните религиозни практики ще стане с лекота като припомняне стъпките на позабравено хоро, защото повечето от ритуалите, мантро-мудрите, утвара, календарно-празничните обряди са от живия Бог за ползване при бога-мъртвец, а орфизмът на траките нарицаван и нарицаван, и нарицаван − езичество е преподададен от устроителите като на най-многоброен (за тогава) народ в пространствата между Хималаите, Тарим, Родопа-планина, Динарските планини, устието на Нил и Месопотамия!

Вчера и днес, чрез СМИ, на народите се вменява безнаказана безнравственост и опустошителна корупция, защото само с нея може да бъдем отведени до плануваното отчаяние, за да последват разорения, подчиняване и заробване! С новини, филми, клипове, слогани и знаци се обстрелва съзнанието на човеците като за всеобщо срутване.

Защото враговете на демосите са знаели, че нищо не може да увеличи самотата и безсилието на човека между Земята и Небето така, както празнодумството и пагубното въздействие  на Produkt and Idea Plasment зад рекламните трилогии на незначителни артефакти!

Съзнателно (с молитва) или несъзнателно (без молитва), човеците създават един или друг климат между Земята и Небето! И сякаш, в края на 2012, не само планетата, а Вселената се превърна във фронт за отстояване на принципи.

В настоящата велика битка вече няма полунаши и полуваши! Има фронт! От едната страна са демосите, които зачитат космическите и планетарни закони и са ограбвани и обезбъдещени, а срещу тях са шепа самозванци, които възнамеряват да сведат населението на планетата до 493 милиона същества за органи, за слуги и за обслужващ персонал; и със злато, с книжни и виртуални парични знаци, с отровен хляб и пошли зрелища са мобилизирали орди башибозуци от инертни човешки маси!

Всеки, който се възправя срещу подобно планетарно устройство, възстановява прекъснатите или умишлено затлачени пътища между човека и Вселенския разум; между душите на живите и свободните души, както и „комшулуците” между паралелните светове, и е висок син на Земята.

И не забравяйте, съзиждането на New age се предшества от много точна оценка на годното и негодното от Старото време.

Старинен Пловдив, Петър Манолов



Тагове:   вода,   въздух,   огън,   ефир,   земя,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petril
Категория: Изкуство
Прочетен: 331598
Постинги: 328
Коментари: 23
Гласове: 196
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031