Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
20.02.2013 13:48 - Б, като Белене-4, из ...
Автор: petril Категория: Изкуство   
Прочетен: 566 Коментари: 0 Гласове:
0



Б, като Белене-4, из „Глаголически азбучник”.

(Енергии)

Да погледнем днешните протести и Референдума от към острова на страданието - Белене!

Там, руските олигарси разсипаха уж безотчетна корупционна стръв и родните толстолоби мигом забравиха за социализма. По-високите господари вмениха на бг. агентите за влияние да обезсилят Пряката демокрация (бъдещите допитвания) и послушковците се постараха да  озвучат въпросите по възможно най-невинно глуповат начин!

Тези празни ходове са нужни на политическата класа да търкаля в СМИ празните приказки на „ситните маргаритки”, че бг. народът е некомпетентна инертна маса, която не може да спретне дори една страница с неотложни искания!

Врявата е настина впечатляваща! То не беше въртене на очи, то не беше бръмчене и жабокряк, задъхване и лепкави слюнки по плазмените олтари. Най-невъзмутимо мъдро възнамеряват да се държат тия, от ЦИК - опитът си е опит. Нали вече четвърт век коват все изборни победи за; Президентво, Народно събрание и Евро парламент! Живеем във времената на Сатирикон от Петроний. Погледнете участниците около покушението над Доган! Клипове от лица и обувки обиколиха Света чрез You Tube! Няма съмнение, че това са народни представители, но на кой народ? И са озверени поради неуспеха на атентатора ли?

А братската чешка комунистическа партия (нелегални) пък заявява, че няма да издаде имената на българските съакционери в ЧЕЗ.

Най-върлите ни народностни врагове май ще се опитат да измърсят с присъствието си дори един Оздравителен народен съд. И тъй като човеците от февруарските протести са неговата първа инстанция, произнесете личните си присъди и над куклите и над кукловодите! Халът, до който сте доведени задължава да го сторите. Това е то Самоподкрепата, т.е. Третата Подкрепа!

Петър Манолов, секретар на НДЗПЧБ и пол. съветник ф. „Болната планета-ВЗОВ

Старинен Пловдив, petril@abv.bg




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petril
Категория: Изкуство
Прочетен: 331520
Постинги: 328
Коментари: 23
Гласове: 196
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031