Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.02.2013 11:58 - Към човеците от улиците на България-2
Автор: petril Категория: Изкуство   
Прочетен: 792 Коментари: 1 Гласове:
1

Последна промяна: 01.03.2013 22:17


Към човеците от улиците на България-2

(Четири риби кости)

Предупреденият е духовно въоръжен и огласяването на следващите враждебни намерения спрямо народа трако-български е половин негова победа и пълна парализа на уродливия световен ред.

Първа рибя кост.

През лъже демокрацията малцина нашенци хукнаха към вълчите капани на банките, за да загубят земя, жилища и свобода!

Всичко, което не можеше да се прокара през нормално действащо правителство и парламент се скрива в чекмеджето за предстоящото служебно! Към тези неща принадлежат повечето деструктивни намерения като: Шисто-газотровене на почвата, подпочвените питейни и поливни води; ГМО-уродствата за превръщане на естествено-плодородната земя в специална, т.е. нуждаеща се от скъпи вносни семена и препарати.

Глухарчето, левурдата, дивия спанак, лапада, гъбите и пр. естествени неща още не са доотровени от трейл-самолетите и това ни прави свободни, а тази ни  свобода е рибя кост в гърлото на уродливия световен ред!

Втора рибя кост.

Жилищната собственост на нашенци е втората рибя кост в гноясалото гърло на СПГ (Световната Политическа Гадост). Докато имате своите неипотекирани жилища, Вие ще имате своята Независимост.

Затова са капаните на разпределителните дружества, за да превръщат природо селението в електродлъжници и загубят жилищата си срещу светлина и топлина! Затова са четвърт вековните корупционните схеми с родните и руските енергийни толстолоби. Тези мафии трябва да докажат, че народите са неспособността да стопанисват НЕК-овете и уличните протести трябва да упражнят натиск за принудителна приватизация.

Заслушайте се и се огледайте; кой е против национализацията и отвоюването на държавата от хищниците, и мислено го бройте кандидат за конопена вратовръзка! Не е много трагично. Ежедневно по пътищата ни умират човеци, които не са извършили зло ни на държава ни на народ!

Трета рибя кост.

БДЖ, BDZ; както и да го напишете „сънно релсите във мрака” пак ще тракат: „БеДеЖе! БеДеЖе! БеДеЖе!” Тази ритмика може да прати някои пренатоварени психики от СПГ (Световната Политическа Гадост) в лудница, защото съдържа три омразни слова; България, Държава и Желязо!

Кой конкретен пом. кукловод (и агент на антисемита Форд), четвърт век вече, систематично отбива пътниците към прескъпите автобуси трета и четвърта употреба и води БДЖ към фалит за приватизация!

Четвърта рибя кост.

Днес, здравните бг. информационни масиви са като рекламни сайтове за горещи моми. По тези масиви навярно ежедневно работят доста специалисти; от търговски експерти по хранене и фармация, през полковници, генерали и стратези по евгеника, до светила по физическо-духовна съпротива и издръжливост!

Преди две години в частна стоматология на ул. „Братя Пулиеви”, Пловдив ми извадиха здрав последен кътен зъб, който можеше да крепи корона!

Доста преди това, в поликлиниката на Понеделник пазар, за пет минути ми рентгенофотографираха два пъти бъбреците. Моята глава е в торбата от 1988-ма и мене вълци ме яли, но не е ли време някой да проговори; кои конкретно организираха стоматологичен (а от там и почти цялостен) геноцид над здравето и ще има ли за тях персонален оздравителен Народен съд, т.е няколко шии ще узнаят ли колко тежат задниците (Франсоа Вийон)?

Особено ако вече са натрупани и доказателства, че и аутосорсинг-готвачите на здравните заведения умишлено приготвят ястията по вкуса на свинеугоителните си питомци! Да не обиждаме добрите животни, но членовете на една партия непрекъснато се стремят към странна идентификация!

Сега, на улицата са и медицински работници. Те съзнават ли за какво са там? А ако подготвят с протестите си почти спешното приватизиране на здравеопазването от Служебен кабинет, за да дойдат стратегически инвеститори, който ще „спасят” здравеопазването, като се абонират за всенародния здравен данък и полагат избирателни медицински грижи!

Септември е личен град; комунистическо и антикомунистическо място за България. Улицата „Загоре”, в 1988-ма, стана люлка и на първото дружество за правата на човека. А перона на жп. гарата има достатъчно място за окачване на екологични конопени вратовръзки на бъдещите продавачи; на НЕК, на Здравеопазването и на БДЖ!

Старинен Пловдив, Петър Манолов



Тагове:   вода,   въздух,   огън,   ефир,   земя,


Гласувай:
1



1. balgarski7vinarki - зъболечението е ужасен проблем за българите
28.02.2013 21:11
И скъпо, и рисковано.
Може би ще измислят "Кредит зъболечение", което при недобросъвестност и корупция ще ни вкара в поредния негативен сценарий.
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: petril
Категория: Изкуство
Прочетен: 333973
Постинги: 328
Коментари: 23
Гласове: 196
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930