Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2013 20:21 - Към човеците от улиците на България-5 ...
Автор: petril Категория: Изкуство   
Прочетен: 543 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 04.05.2013 09:33


Към човеците от улиците на България-5, май, 2013

(В чест на инж. Мехран Кеш по случай гостуването му във Варна)

Слънцето, освен божествен дар, чудотворец и животворец може да поддържа, и съвременните ни енергоемки консуматори (отопление, хладилници, осветление, производствени мощности, комуникации и пр.). Фотоволтиците правят от Слънцето екологичен енергиен източник за всяко земно същество. И никой (банкстер, рептил, сив, кучеух, анунак и прочие пришелец или техен туземен слуга) няма каквито и да било монополни, откривателски, изобретателски или други някакви права над благодатта от дневното ни планетарно светило!

Дори да се случи СПГ (Световната Политическа Гадост) да формират национална политическа класа от бостански плашила, тя пак ще е осъдена на поражение, така както нормалното човечество е осъдено да победи.

Ето, либерастите от целия политически спектър в България се пробуждат майски само около изборната дата, когато трябва да измолят, изтръгнат с всевъзможни измами от избирателите пълномощно да бездействат четири години паразитно-сладостно!

Възловите предавания на всички тв. канали, Битивита, Каналета, Кабеларки и прочие са уморени да всяват безизходица и отчаяние! Някои пелтеци, през това време, дори предоляха заекването си, някои (като Академик Румен) се преквалифицираха на синодални кадровици, някои запенени патриотари драпат да оглавят или яхнат всенародното недоволство.

Теле жрици на повикване двата пола  от всевъзможни предавания като „Лице и бузи” биват юркани „от урва на урва”. Защо ли не им монтират камери по домовете, та да ни зомбират дори с течния си пърдел, който по всяка вероятност, е различен от камбанния погребален звън!

Не затова, че са вербални проститутки, а затова, че не спазват елементарна хигиена и вече не понамирисват, а вонят!

Бяхме свидетели как Божидар Димитров като тьотя от детска градина  мъкнеше бивш главен секретар на МВР от студио в студио и го подпомагаше да преодолява мисловното се заекване! Божидар Димитров беше наследил сервизните помещение на Тодор Живков в бившата резиденция Бояна и навярно е прихванал нещо неизлечимо.

Във всички Канали, Битивита, Каналета, Кабеларки и прочие са клонирани божидар-димитровчета, които дирижирано кадруват, я из колектива на теляците, я из педикюристите, я от кучкарите Живкови. Оказа се, че и протестните улици на родината гъмжат от божидар-димитровчета.

Не може да не предизвиква възхита издръжливостта ни тракобългарска!

„От кога сей зора зазорила

от тогаз са вражди завървяли!”

Петър Манолов-безсребреник, секрегар на НДЗПЧБ и полит. съветник на ф. "Болната планета - ВЗОВ".



Тагове:   вода,   въздух,   огън,   ефир,   земя,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petril
Категория: Изкуство
Прочетен: 333465
Постинги: 328
Коментари: 23
Гласове: 196
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930