Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
09.05.2013 15:11 - 16 януари (1988 - 2013) -7 из ...
Автор: petril Категория: Изкуство   
Прочетен: 589 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 10.05.2013 04:12


16 януари (1988−2013)-7 из „Глаголически азбучник”. (Шест предизборни обръщения)

Срещу древните заселници на Балканите са правени много мобилизации и походи. Последната уйдурма, маскирана като демокрация, членства в НАТО и ЕС, сякаш е замислена за ликвидацията на Гърция, Кипър и България!

1

Коалиция за България (комунисти - БКП и социалисти - БСП); На 12 май подпишете бюлетината с ЕГН или отпечатък на палец, за да поемете персонална съотговорност за ликвидацията на любимата си партия, чиито вождове повече от столетие унищожават държавата ни! За четвърт век парт. активистите се преквалифицираха от строители на социална държава в ликвидатори и грабители, които строят капитализъм. Децата на парт. номенклатурата се изродиха до пладнешки хайдуци на общонародното и съответно надлежно обрани от мулетата на Али Баба в нарочно откритите за целта офшорки. Припомнете си как неподсъдната и фамозна Масларова шумеше по увеличението на пенсиите точно с толкова, че да не се нащърбят печалбите на електро-преносните дружества.

2

Гласоподаватели на ГЕРБ с парт. активисти; милиционер-полицаи, граждани с висящи дела, гюлеш-ханъм Станки, именити актьори, ритнитопковци, безименни и трудолюбиви спортисти! Щом се показвате по събрания и форуми, Вие сте честни и открити човеци, и имайте добрината да не ползвате тъмната изборна стаичка и обозначете бюлетината с ЕГН-то, а за по сигурно  и с палец! Срещу татковината се е изправила цялата СПГ (Световна Политическа Гадост) на планетата! Поемете своя дял отговорност за да не могат бъдещите ви избранници да хранят ликвидаторски надежди към онова, което е останало от България!

3

Гласоподаватели за фамилните и сродни клонове на Атака; Някои от вас са истински патриоти, някои − наивни като Йоло Денев, а други – открити наглеци! Вождовете ви не биха били търпени от СПГ (Световна Политическа Гадост) ако не служат за ликвидационни замисли на народ и държава. Истинските патриоти в татковината са лишени от официални трибуни. Пред патриотарите уж изпречваха препятствия за да са слушани, но са абсолютно лишени от полезни политически ходове.  Вождовете на патриотарските формации най-често сънуват  Балдьовеца от Оборище! Богът български да ги съди не по приказките, а по делата! Патриоти, подпишете бюлетината си открито за да се отлъчите от патриотарите!

4

Съвестни, почтени и народностно отговорни съотечественици – по недоглеждане или случайно попаднали в избирателните листи! На вас, поклон за съзидателните намерения! Грях ми е на душата ако твърдя, че досега в НС не са попадали светни човеци, но не ме напуска убеждението (а съм и замервал с био-антените си), че сградите на важните държавни институции са под непрекъснато контролирано облъчване, а заради шуртенето на водата, нужниците са се превърнали в кабинети! И тъй като не знаете какви условия са приемали някои от водачите на партиите Ви, изпишете достойните си имена и ЕГН, и заявете загрижеността за народ и родина открито!

5

През 1989-та, повечето лунни хора (мюсюлманите) бързо прозряха на къде ги лашка СПГ (Световната Политическа Гадост) и оказаха мълчалива съпротива на политическите мюрета, като не позволиха от земите ни да пламне пожара на верската световна война. Лунни човеци в България, бъдете все така мъдри!

6

Много от управленските глави на САЩ живеят на небостъргачите и от високото я римска, я ромска империя им се мержелее, а от всичките досегашни империи само тор и кости са останали!

Духовното НДЗПЧБ (Независимо Дружество за Защита Правата на Човека в България) предупреждава; има много начини за купуване и продаване на гласове, но разграбената общонародна собственост носи само персонални и родови нещастия на ограбвачи и прекупвачи! Защото соц. лагерниците производители са влагали и влагат в произведенията си особени нравствени кодове! Г-н Президент, в памет на самозапалилите се през 2013-та година непримирими българи; нека вотът на негласувалите без извинителни причини да се брои за протестен, т.е. какъвто е!

Петър Манолов - секретар на НДЗПЧБ и полит. съветник на ф. „Болната планета – ВЗОВ”



Тагове:   вода,   въздух,   огън,   ефир,   Земя,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petril
Категория: Изкуство
Прочетен: 331524
Постинги: 328
Коментари: 23
Гласове: 196
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031