Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.09.2015 18:46 - Из приложната поема със злободневни тълкования на податки и знаци из двете забранени книги.
Автор: petril Категория: Изкуство   
Прочетен: 1074 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 22.09.2015 13:39


ЗА НАРОДНИТЕ ПРИКАЗКИ И КОСМИЧЕСКАТА ПАУЗА

Допотопните народи около Черно море са знаели, че са съобитатели на планетата Земя и имат космическо поведение към другите, формирано още в детството с приказната мъдрост.

Последните десетилетия, които заслужено могат да се нарекат и години на култивирано безсрамие, се люпят аудио-видео лектори, които с идеен масоно-илюминатски, паракомунистически плам рушат граденото равновесно доверие между пришълци и земляни, и продължават да притоплят вражди към другостите на планетата.

Това се забелязва у „насипните” народи, които или нямат приказки, или са ги изгубили, или пък възпитанието на подрастващите е попаднало в ръцете на шушумиги.

Твърди се, че две книги от изначалното знание са забранени за родените на земята – книгата на Небето и книгата на Бездната. Могат да се изпишат хиляди страници защо, как и кой е забранил тези текстове. Одареността ни с мисловен процес, с логос, ефир-етер-акаш като запаметяваща субстанция озадачават впечатляващо.

Неназованото не съществува.

От там и трагичната съдба на поета да именува!

Това не може да не е свързано с 21 декември 2012 и отлагане тронясването на Бога, което с право може да се нарече космическа Пауза. Тече трета земна година от истинската Нова ера, а чиновниците от отдел Време при ООН се туткат умишлено, но молитвената ни воля е отправена  към Началата − Огън, Вода, Въздух, Земя, Етер.

ТИ И ОРЪЖИЯТА ТИ

Подкрепите и самоподкрепа

(приложна поема със злободневни тълкования на податки и знаци из двете забранени книги)

Предслов за духовния хаос

В началото на третата десетдневка на гладната стачка ставаше ясно, че човешките права на българските граждани стават все по-омразни на ДС – абревиатура на празно и помпозно словосъчетание, което би трябвало да обозначава и Държавна Сигурност.

За националните елити

Във видео беседа през 2009-та равин Едуард Ходос отговорно споделя неща, с които е запознат в Ню Йорк през 1991-ва. Освен за Украйна тези откровения се отнасят и за народите от т.н. соц. лагер (без Монголия и земите, населени от жълтата раса) и са във връзка с предстоящото редуциране на планетарното население до петстотин милиона). Редуцирането, според Ходос, започва и чрез настоящата финансово-икономическо-нравствена криза с националните елити, гоите и значителна част от еврействащите, за които няма да има място в новия световен ред, т.е. за степените на масоно-илюминатството от 1-ва до 65-та. За елитите равин Ходос може да бъде тълкуван и така:

Националните, на които бе позволено да придобият незаконно общонародни собствености, не са оправдали очакваното доверие на всевиждащото око (вметка П.М.). Всичките тези банкери, индустриалци, собственици на земи, мини, маслобойни, мандри, вестници, теливизийки, гараж-магазинчета, будки и лафки няма да могат да съхранят бизнеса си и ще загубят всичко, което им е дадено за временно пазене! И тъй като са го получили по списъчно, пак тъй ще им бъде търсена отговорност и всяка съпротива ще е обречена! Елитът на Украйна, според Ходос, щял да е един от първите, които ще почувстват разрухата! Ноторно известно е, че комплектувани от инволюционните частни тайни общества, тези елити бяха оглеждани и дундуркани да отведат народите до кланицата, но се очертава и нещо странно: елитите да бъдат натикани от народните маси в скотобойната! В духа на Кабала - равинът не е длъжен да казва истината, но огласените беседи заслужават размисъл.

Защото, за тъга или радост на равин Ходос, духовните волеизлияния на ограбените народи са в същата унищожителна посока. Или: политическите елити не само не оправдаха доверието и на народите, върху чийто труд и нещастие съградиха временното си посткомунистическо благополучие, но само за около 22 години се превърнаха в нещо като несменяемо и раздуто политбюро, т.е. в тор, който се радва на безнаказаност, медиен комфорт и безсмислено съществуване!

Те, бидейки избирани и назначавани в български управленски йерархии, съзнателно са подвели (и клели) в космополитни силови структури, че ще изкоренят защитния национализъм и чрез застой или безхаберие бързо ще редуцират народа до определена расистка квота (примерно - 1 милион жители). Споменатите комфорт и благополучие политическата класа заплащаше на колонизаторите-демократизатори с подаръци и рушвети от общонародните активи! Т.е. всевиждащото око има едни, народите – други мотиви за унищожение! Ние само уведомяваме тези от всевиждащото око, че народностната духовна защита не се простира над живота на персоните от политическата класа, но притежанията й продължават да са изконно общобългарски!

Тези хора няма къде да избягат от присъдите си, нека изчакаме известно време, когато бъдат изправени пред Немезида!

Първата ПОДКРЕПА

Отведоха ме на нощен разпит заради току-що прочетената (по телефона на земеделеца Димитър Сираков*, ул. „В. Търново 69-двора”) за Дойче Веле Програма на НДЗПЧБ и като се върнах, мобилизирах волята си за човешко сдружение, нещо като посмъртно завещание за бъдещите демократични промени, защото в 24-тия ден от гладната стачка отделях ацетон, а правителството на Живков се втвърдяваше и можеше да се наложи да се готвя съзнателно за неотменимия край.

Още с появата и първите действени акции за защита правата на двама художници чрез радио „Свободна Европа”, профсъюз Подкрепа* буквално, за броени дни, заостри вниманието на българските граждани и стана упование и надежда за промяна, но привлече като магнит и всевъзможни, и враждебни на демоса персони.

И тъй като не идеше да се съвместяват по много длъжности като тоталитаристите, а вездесъщите служби заплашиха първото пловдивско ръководство на Подкрепа, наложи да спра избора си на малко подранилия ми патоанатом***, К. Тренчев, който настояваше да му кумувам, а по-късно започна да се преоблича като в селска вечеринка – на обяд в камуфлажна бойна униформа, вечер с малтийска пелеринка-гъзовейка. Окуражителна заслуга към първата Подкрепа имаше и внезапно телефонно позвъняване на К. Мишев от САЩ.

—————————

*Злощастен поет, земеделец и френски възпитаник.

**Кръстник на профсъюза стана деветдесетгодишният анархист Кметов от Пловдив, в чийто дом бяха огласени учредителните документи, и формирано първото ръководство.

***Патоанатом беше и приятелят ми П. Дертлиев, като че не оздравителност е готвена за народа ни към 1989 г., а аутопсия.

Втората ПОДКРЕПА

Преместена от Пловдив, до края на април, Подкрепа крееше. Сетивата ми долавяха, че в Стара Загора готвят или ликвидацията й, или гнусна посткомунистическа злоупотреба, защото по онова време там спешно формирали мощен щаб срещу всички неформали, а Подкрепа беше най-естественото сдружение, което можеше да противостои на похотта на номенклатурата към общонародната собственост. Защото тя, номенклатурата, вече чекнеше зъби, изплезила похотливи езици, от които течаха лиги, и мнозина от апаратчиците и мухите покрай тях се виждаха като капиталисти всред обезправен народ, който няма да ги пита откъде и как са забогатели.

Предвиждах, че НПГ (Националната политическа гадост) няма да допусне такъв народен бранител, защото в основата си партократите бяха селекционирани от лумпени, но физическите ми сили слабееха, а духовните не сещаха прегради, носеха мигновени вести от минало и бъдеще, които едва смогвах да записвам. Те се изливаха на листата, които бях приковал на тънка липова дъска.

Допускал съм по-късни оправдателни самозаблуди, че, може би, Подкрепа като докомплектована с учрежденски, заводски и ведомствени ченгета ще брани общонародно сътвореното (с ангария ентусиазъм, насилие и пр., и пр., и пр..), но последвалото башибозушко разграбване по внушение на външни стратези и вътрешен мерак (добре проучен) едва ли говореше в полза на моите тогавашни допускания.

Третата ПОДКРЕПА

Но стратезите от политическата милиция бяха подготвили още изненади. В разгара на радостта от победата с гладната стачка (бяха пристигнали много приятели и съмишленици, между които и поетът Янаки Петров от Бургас) ме повикаха в МВР за още 1200 страници от конфискуваните ръкописи, чиято липса не съм и забелязал при вчерашното „окончателно” връщане. Като се прибрах на ул. „Ст. Матанов” 47, моето портативно писалище вече не беше под дюшека. Някой бе приватизирал нечетливите химни за човешката непобедимост.

Възстановените текстове са със значително по-ниско напрежение от „приватизираните”. И тъй като номенклатурата се американизираше, т. е. бързаше да отприщи всичко асоциално и човешко извратено, във възстановката се появиха някои от идеите на третата Подкрепа, които именувах „Самоподкрепа“.

Защото СПГ (Световната политическа гадост) с помощта на НПГ (Националната политическа гадост) бързаха да ни вкарат в скотобойната, в която ще употребяват нашата сила, за да ни оковават по-здраво. А основната част от моите сънародници останаха бедни и след бошибозушката приватизация поради почтеност и хилядолетна трако-българска нравственост!

Въздържането от храна, съпроводено с упражнения, извикаха в съзнанието ми някои от древните оръжия, които Богът–творец е вложил във всеки от нас, за да се браним. Големите предимства на тези оръжия, че са с нас по всяко време на денонощието. Дори нарочно подбраните лумпени (постоянен контингент всеготовници, водени на отчет в СПГ, и употребявани за обезсилване, разболяване и заробване на демосите) да отведат доверчивостта ни пак до задънена улица, нямат власт над тези оръжия! Защото вашите улични протести бяха използвани срещу Вас. Вашите гласове се използват, за да се узакони управленска класа от социални негодници!

Новите стари оръжия са със сила като на водата, достъпни са като въздуха и най-важното, че са извън контрола на техническите гномчета. Тези оръжия хилядолетия са се таили в човеците за съпротива и разправа с естествените и изкуствени врагове. Използвайте ги.

СИЛАТА

на тези оръжия ни е завещана от потомците на древни раси, най-младата от които е известна като Атланти, които пък са я получили като охранителен дар от още по-предишни хора. Поклон на онези, които са опазили знанията за тази сила в Хималаите, Тарим, Египет, Андите, Родопа-планина…! Много примитивни племена и народи са тръгвали срещу нея и са наторявали пръстта с кръвта си.

Правени са и смешни опити тези сили да бъдат присвоени от нетолерантните и себични хора, наричащи се за заблуда луцифери, но се оказва несъвместимо бухалите да са носители и на светлина въпреки прислужванията на много мрачни умове и извратливи същества от човешките раси.

Високи представители из народите са полагали и полагат неимоверни усилия да изправят завещаните сили на нозете, за да служат за усъвършенстването на човечеството, но техните намерения винаги са се натъквали на съпротивата на неизтребими низши подраси, които безчинстват на планетата Земя само в името на собственото си материално добруване. Тези подраси се домогват до високите знания, въвират се в тях, правят опити да цензурират, редактират, преписват изкривено и в ущърб на първоначалния замисъл и предназначение.

Знайте, сънародници! С тези древни сили установявахме по земите си измамните християнство, социализъм и комунизъм! С тези сили ги и срутихме! С тях сега срутваме монетаризма и се почистваме от паразитите на политико-икономическата класа. С тези земно-космически енергии съзиждаме истинската New age (новата епоха) и себе си в нея!

Днес храмовете и комунистическите централи са празни като пролетни хамбари, защото космичната 1989 оголи венците на алилуйковците (словоков О. Ст.) и човеците виждат само гнилите зъби на сбъркана старозаветна доктрина, която от средновековно племеопазваща трети век се напъва да шества като доктрина на расистко политикономическо световно господство, и сега прави жалки опити да осигури поне 300-600 годишен живот за затворено общество от 144 супер богати паразити (вместо за прокламираните 144 000 избраници на планетата Земя), със съответните половин милиард охрана, слуги, персонал за забавления, донори на органи и хвалители, а православните, католическите и протестанските алилуйковци заедно с всевъзможните орди от тайни и полутайни общества, барабар с номенклатурните нелегални и легални членове на социалистически, комунистически и народни партии, и пр., и пр., и пр. …всичките те ще бъдат изтребени или от господарите си като ненужни (по оповестено обещание в „Протоколите на сионските мъдреци”) или от демосите заради причинените страдания.

Човеци с ненащърбен Божи Дух, т. е. човеци незаклети в партии и тайни общества, произнесете под нощните небесни светила имената си! Произнесете ги и пред червеното слънце, защото ваша е изначалната воля на Земята, ваша чрез Космическия разум и на никой друг, о, човеци с ненащърбен дух! Напук на уродливата повсеместна цензура произнасяйте под нощните небесни светила и пред червеното слънце имената на цензорите, които възпрепятстват свободата  на словото!

Съпланетници на естествения порядък, благодаря, че изпратихте тези текстове до трима ваши познати. 28 януари 1989/2015, Урбань-Пловдив

СЛОВА ПРИ ТРОНЯСВАНЕТО НА ЧОВЕКА

Човеко природен, в космическата полунощ,

в часа на бика

за тебе е устроено това небесно тяло;

повито със астероидни, с озонови,

с магнитни и с въздушни пелени.

Какви Вселенски кодове се пазят на Земята –

при огън, който само топли, а студа пощипва?

Човеко, природен,

пречистван с огън, свързван със вода,

всред пръст и въздух

защитен, и с Етер?

Морави росни са прострени за нозете ти –

благословен бъди!”

 

Тъй пея в капище Урбань, в началото на планина –

над крехкото ми влажно тяло под лодос

варшавско-натовски безумции

сипят въртолетен грак –

безименни се целят анонимно.

Човеко-крехко цвете сред свирепите галактики –

аз Петър съм!

Немезис ме доведе тук

и като пратеник на древните булгати!

да нямам в речника си слово Свобода

През нощите на тези дни,

когато ни облъчват с отчаяние,

всред лотосите на голямата египетска река

и при Родопите се шепне;

„Не виждаш ли, о Тот, че те сега

се готвят тайно да рушат

красивия порядък на месеците и годините!”

 

Така започнало объркването и затлачването – с думи!

Заради тях във храмовете на Париж

със пламъци от парафинови светилници

всред верски полумрак изрязвах своето лице, за да се види, че съм аз,

а трябвало да се допусне – богът да е глухоням и сляп за хората на Изтока!

Класил бях във класове с неверни знания!

Така се отклонява мощ и се кривят посоки,

и потулва светлината от светилища.

 

Човеко, Хаотичен и Космичен;

Сега, когато житото е сбрано в общи складове,

смърсяват хляба и солта със заклинания

и си лишен от важни жертвоприноси!

Из приложната поема със злободневни тълкования на податки и знаци из  двете забранени книги.   



Тагове:   вода,   огън,   земя,   Етер,   въдух,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petril
Категория: Изкуство
Прочетен: 334223
Постинги: 328
Коментари: 23
Гласове: 196
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930