Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.12.2015 14:55 - Черният Квадрат (2) или
Автор: petril Категория: Изкуство   
Прочетен: 1209 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Черният Квадрат (2) или

Тумба-лумба шикалка ‒ няма сватба никаква!

Ако „Квадратът” (по-натам само Квадратът) е прототип за знаме на нова ислямска!?! държава това трябва да я обвързва с някои основни съжителствени принципи.

Всички формирования по текстове на Корана са свързани с млада месечина и абсурдно местоположение на звезда ‒ небесен покровител.

Квадратът на Малевич, тъмната (непроявената) материя, смъртта, сходна с пиратската символика от „Череп и кости” могат да са публични опознавателни знаци за тайни общества и дори държава, но докомплектоването им само със слоган от арбски букви не ги прави мюсюлмански.

Така или иначе, вежи човеци са се трудили над тези неща, и ме озадачават само мотивите на саможертвеността на млади хора ‒ подбудени за предварителна среща с Аллах.

Настоящата цивилизация още в 1989-та показаваше уплах от креативни идеи и четвърт век отстоява отбранителни позиции ‒ пазене на статуквото, вероятно защото паразитните геронтоложки общества имат само един неразрешим проблем ‒ маразъм към прииждащата биологична младост т.е., че множко себеподобни ще се радват на благодатите на планетата, а геронтите са егоистични и своевременно са си структурирали политически слугинаж, който да задоволява и най-извратените им капризи.

Това са се все симптоми, че в този си вид, аврамическата цивилизация вече е ускорено проваляща се, заедно със спектъра политически системи, които все към Черния квадрат (тоталитаризъм и фашизъм) отвеждат или търсят спасение в преселенчески религиозни войни!

Затова се опитаха да я запалят с т.н. „Възродителен процес” чрез специална шайка около Тодор Замфиркьов Живков.

Някакви заслуги да не пламне в 1989-а от българско има и дружество „Илия Минев”, за което епигоните на споменатата шайка не дават да се продума и в 2015-та. Е, не предотвратихме пожарите, защото СПГ (Световната Политическа Гадост) ги пренасочи към бреговете на Средиземно и Черно морета!

Академичните среди рядко биват ястребови Зейнеп, а и тези проблеми не ти бяха чужди, и ако имаш време, вземи отношение!

Ясните отговори на някои въпроси са от

голямо значение, защото се демонизира религиозна система, която знаково, символно и мотивационно не присъства под интернационалното знаме на бойците в Ирак, Сирия, Либия, но натрапчивото вменяване по СМИ и свързване с мюсюлманството цели религиозен пожар по-опустошителен и от болшевишката революция.

Бойните призиви „Аллах акбар” сякаш нямат небесен адрес, което може да означава, че замисълът на ИД е чисто земен, т.е. на свързаните с тоталитаризма-фашизма офицери от силовите служби.

Дружество „Илия Минев” бе и пребъдва като нравствен коректив, а и беше опазено негов член да се поблазни да отнеме човешки живот заради обрезки хартия.

Свидетели сме и на необикновено публично падение на управляващите на всички нива, които съвременните информационни системи неглижират до присмех и презрение.

Народите на планетата дават знаци, че вече са със завидно космическо съзнание и нямат никакво основание да се оставят на прищевките на примитиви за да ги ограбват и после да им организират „преселения” като настоящото.

Като допотопен и коренен народ имаме обнадеждени сънародници при Урал, в Афганистан, планината Тян Шан и не можем да допуснем, че изповядват някаква набързо съчинена религия на отчаянието и смъртта!

И нещо важно; менте мюсюлманство ще направи опит да мобилизира мюсюлманите без идеология ‒ заради самата взаимооизтребителна война.

Дружество „Илия Минев”, ф. „Болната планета-ВЗОВ”, Старинен Пловдив, П.М.



Тагове:   вода,   въздух,   огън,   земя,   Етер,


Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petril
Категория: Изкуство
Прочетен: 333461
Постинги: 328
Коментари: 23
Гласове: 196
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930