Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
06.03.2013 12:44 - Р, като Равин-1, из ... (второ постване).
Автор: petril Категория: Изкуство   
Прочетен: 561 Коментари: 0 Гласове:
0



Р, като Равин-1, из „Глаголически азбучник”.

(За националните елити второ постване)

Във видео беседа през 2009-та, равин Едуард Ходос отговорно споделя неща, с които е запознат в Ню Йорк през 1991-ва. Освен за Украйна, тези откровения, се отнасят и за народите от т.н. соц. лагер, без Монголия и земите населени от жълтата раса, и са във връзка с предстоящото редуциране на планетарното население до един милиард (неотдавна коригирано до цифра от еврейската книга на Енох 496 милиона).

 Редуцирането, според Ходос, започва и чрез настоящата финансово-икономическо-нравствена криза с националните елити, гоите и значителна част от еврействащите ─, за които няма да има място в новия световен ред.

За елитите, равин Ходос може да бъде тълкуван и така:

Те (националните елити), на които бе позволено да придобият незаконно общонародни собственостти не са оправдали очакваното доверие на всевиждащото око (вметка П.М.).

Всичките тези; банкери, индустриалци, собственици на земи, мини, маслобойни, мандри, вестници, теливизийки, гараж-магазинчета, будки и лавки няма да могат да съхранят бизнеса си и ще загубят всичко, което им е дадено за временно пазене! И тъй като са го получили посписъчно, пак тъй ще им бъде търсена отговорност и всяка съпротива ще е обречена! Елитът на Украйна, според Ходос, щял да е един от първите, които ще почувстват разрухата!

Ноторно известно е, че комплектувани от инволюционинните частни тайни общества, тези елити бяха оглеждани и дундуркани като поп Гапон, да отведат народите до кланицата, но се очертава и нещо странно; гапоновците да бъдат натикани от народните маси в скотобойната безвъзвратно! В духа на Кабала, равинът не е длъжен да казва истината, но огласените беседи заслужават размисъл.

Защото; за тъга или радост на равин Ходос, духовните волеизлияния на ограбените народи са в същата унищожителна посока. Или: политическите елити не само не оправдаха доверието и на народите, върху чийто труд и нещастие съградиха временното си посткомунистическо благополучие, но само за около 22 години се превърнаха в нещо като несменяемо и раздуто политбюро, т.е. в тор, който се радва на безнаказаност, медиен комфорт и безсмислено съществуване!

Те; бидейки избирани и назначавани в български управленски йерархии, съзнателно са подвели (и клели в) космополитни силови структури, че ще изкоренят защитния национализъм и чрез застой или безхаберие бързо ще редуцират българския народ до определена квота (примерно - 1 милион жители). Споменатите конфорт и благополучие, политическата класа заплащаше на колонизаторите-демократизатори с подаръци и рушвети от общонародните активи! Т.е. Всевиждащото око има едни, народите други мотиви за унищожение! Ние само уведомяваме тези, от Всевиждащото око, че народностната духовна защита не се простира над живота на персоните от политическата класа, но притежанията и са изконно общобългарски!

Тези хора няма къде да избягат от присъдите си, нека изчакаме още няколко месеца, когато бъдат изправени пред Немезида!

Старинен Пловдив, Петър Манолов



Тагове:   вода,   въздух,   огън,   ефир,   земя,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petril
Категория: Изкуство
Прочетен: 333469
Постинги: 328
Коментари: 23
Гласове: 196
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930