Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.05.2013 20:05 - П, като Третата Подкрепа-3 ...
Автор: petril Категория: Изкуство   
Прочетен: 1058 Коментари: 0 Гласове:
1



П, като Третата Подкрепа-3, из „Глаголически азбучник”.

(второ постване)

СИЛАТА

на тези оръжия ни е завещана от потомците на древни раси, най-младата от които е известна като Атланти, които пък са я получили като охранителен дар от още по-предишни човеци. Поклон на онези, които са опазили знанията за тази сила в Хималаите, Тарим, Египет, Андите, Родопа-планина…!  Много примитивни племена и народи са тръгвали срещу нея и са наторявали пръстта с кръвта си.

Правени са и смешни опити тези сили да бъдат присвоени от нетолерантните и себични хора наричащи се за заблуда луцифери, но се оказва несъвместимо бухалите да са носители и на светлина; въпреки прислужванията на много мрачни умове и извратливи същества от човешките раси.

Високи представители из народите са полагали и полагат неимоверни усилия да изправят завещаните ни сили на нозете, за да служат за усъвършенстването на цялото човечество, но техните намерения винаги са се натъквали на съпротивата на неизтребими низши подраси, които безчинстват на планетата Земя само в името на собственото си материално добруване. Тези подраси се домогват до високите знания, въвират се в тях, правят опити да цензурират, редактират, преписват изкривено и в ущърб на първоначалния замисъл и предназначение.

Знайте, сънародници! С тези сили са установявани по земите ни измамните; християнство, социализъм и комунизъм! С тези сили ги и срутихме! С тях сега срутваме монетаризма и се почистваме от паразитите на политико-икономическата класа. С тези земно-космически енергии съзиждаме истинската New age (новата епоха) и себе си в нея!

Днес храмовете са празни като пролетни хамбари, защото космичната 1989 оголи венците на алилуйковците (словоков О. Ст.) и човеците виждат само гнилите зъби на сбъркана старозаветна доктрина, която от средновековно племеопазваща, се напъва да шества като доктрина на расистко полит-икономическо световно господство, и сега прави жалки опити да осигури поне 300-600 годишен живот за едно затворено общество от 144 супербогати паразити (вместо за прокламираните 144,000 избраници на планетата Земя), със съответните 400 милиона; охрана, слуги, персонал за забавления, донори на органи и хвалители; а православните католическите и протестантските алилуйковци, заедно с всевъзможните орди от тайни и полутайни общества, барабар с номенклатурните нелегални и легални членове на социалистически, комунистически и народни партии, и пр., и пр., и пр. …всичките те, ще бъдат изтребени или от господарите като ненужни (по оповестено обещание в Протоколите на сионските мъдреци) или от демосите заради причинени страдания.

Човеци с ненащърбен Божи Дух, т.е човеци незаклети в партии и тайни общества, произнесете под нощните небесни светила имената си! Произнесете ги и пред червеното слънце, защото ваша е изначалната воля на Земята, ваша чрез Космическия разум и на никой друг, о, човеци с ненащърбен дух! Напук на уродливата повсеместна цензура, произнасяйте под нощните небесни светила и пред червеното слънце имената на цензорите, които възпрепятстват свободата на Словото и сдружаването за да натякват от плазмените олтари вашата несговорчивост!

Съпланетници на естествения порядък, благодаря, че изпратихте тези текстове до трима ваши познати!

 28 януари 1989 −2013, Пловдив.

Петър Манолов-безсребреник



Тагове:   вода,   въздух,   огън,   ефир,   земя,


Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petril
Категория: Изкуство
Прочетен: 333942
Постинги: 328
Коментари: 23
Гласове: 196
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930