Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
08.04.2013 22:20 - Жертвоприношение с огън
Автор: petril Категория: Изкуство   
Прочетен: 669 Коментари: 0 Гласове:
0



Жертвоприношение с огън

(Требни текстове към „Ти и оръжията Ти” – Кобни думи)

Жертвоприношението  е високо мотивиран, съзидателно-отбранителен земно-космически акт обусловен от промисъл.

Жертвоприношението  се явява в конкретно звателно време и препокрива с енергийните вибрациите на род, народност, общност и мнозинства, които изискват (съответно и приемат) жертво-приноса като свят, изключителен и неоскверним дар.

Мястото на жертвоприношението (името на улицата, селището града, региона се осветяват за хилядолетия напред и превръщат в духовна крепост за враждебностите довели, подпомогнали или подбудили жертво приносителя.

Събуждат се (активират) и мобилизират енергиите на сходните души от миналото и се прибавят към духовната мощ на живите.

В широк кръг от  мястото на жертво принасянето се установяват вибрации, които освен пречистване, правят пространствата неподвластни за примитивни земни йерархии.

Затова е тази заповядана плахост у tv.плямпалата да наложат информационна тишина и празни думи връз имената на Светците. Горката прислуга; за нея осветителните прожектори и електронното зрение на камерите са подменили живота!  

При подобни актове подставените лица губят ума и дума, а враговете наоколо онемяват като разголени.

Жертвоприношението не е подръчно политическо сечиво и тежко тогова, който посегне за злоупотреба.

Разлъчете жертвоприношенията от Тибет и България от т.н. полутайни литературно-театрални общества, където изкусни шарлатани вербуват чрез псевдоокултни мистерии заклети всеготовници из; кандидат-плутоси, еротомани, славолюбци, политици и безродници от криминално-идеологическия контингент.

Жертво приносът не е акт сам за себе си! Освен дълбоко осмислен, Той е щадящ другите и разпростира действо дори над участниците в повода цената на тока. Кой би желал вече да е на мястото на днешните и бъдещите собственици на електроразпределителните дружества или на веригата участници замисляли, осъществявали и разписали приватизационните сделки с общонародно дарена мед.

Разследващи журналисти биха могли да направят справки за личното, семейното или родовото щастие на всички участници в хорото. Няколко пъти се опитах да предупредя купувачите на електро преносните мрежи, че са подведени и им се продава опасна стока, но врявата пред гласа ми сякаш нарочно ставаше непроницаема.

Сега мога само да добавя, че и идеята за ликвидацията на народа ни носи сходни верижни ликвидации на ликвидаторите и отново се опитвам да обърна внимание  на силите над нас.

Не знам на кой точно умник принадлежи идеята да повери държавата ни  на пожарникар, но появата на Светците през февруари ще да е само нищожна част от тежкия отговор.

Събитията в България се родеят с тези в Тибет, където свободата е вече духовно извоювана и Тенцим Гяцо* може да се върне в Потала.

В Тибет и България комунизмът и американската демокрация все рожби на масоно-илюминатството бяха осветени от самозапалили се човешки същества и освен остра нравствена недостатъчност показаха, че берат душа.

Ако народите ни бъдат възпрепятствани да встъпят в извоюваното право на свободно съществуване по земите си, Вселенският разум ще остане с впечатление, че планетата Земя още се владее от примитивни духове и разрушителните процеси ще се активират.

*Подписът ми за свободен Тибет от юни`89 Париж е в неговата книга.



Тагове:   вода,   въздух,   огън,   ефир,   земя,


Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: petril
Категория: Изкуство
Прочетен: 334355
Постинги: 328
Коментари: 23
Гласове: 196
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930